luni, 5 martie 2012

EPISOADELE ;x

  SEZONUL 1
În primul sezon, Cleo, Emma și Rikki, trei fete din Australia, cad acceidental într-un bazin oceanic de sub conul unul vulcan inactiv de 3000 de ani de pe Insula Mako. A doua zi, dimineață, Emma descoperă, în timp ce înota în ocean, că este sirenă. La fel li se întâmplă și celorlalte două fete. De asemenea, acestea descoperă că au puteri speciale asupra apei. Cu ajutorul celui mai bun prieten, Lewis, și al doamnei Louise Chatham (ce a fost la rândul ei sirenă), luptă împotriva lui Zane - băiatul rău, care le descoperă secretul - și împotriva doctorului Linda Denman- un biolog marin care vrea să le captureze pentru cercetări. 


EPISODUL 1
METAMORPHOSIS (SCHIMBAREA)

  După ce adolescentele Cleo Sertori, Emma Gilbert și Rikki Chadwick se pierd pe mare și ajung într-o grotă antică, acestea descoperă că nu vor mai putea fi normale vreodată, fiind vrăjite în bazinul oceanic de sub conul vulcanului Insulei Mako, pe timp de lună plină. Fetele descoperă că, după 10 secunde de la contactul cu apa, sunt metamorfozate în sirene. Prima care descoperă este Emma, care înoată în ocean.  Cleo descoperă că poate modela apa, iar Emma poate să o înghețe. Emma și Rikki acceptă aceste puteri, dar lui Cleo, căreia îi este frică de apă, nu-i convine deloc ideea.

PENTRU A VEDEA ACEST EPISOD, CLICK AICI!!! 





EPISODUL 2
POOL  PARTY ( PETRECEREA  LA  PISCINĂ )

 
Emma și Cleo se plâng de faptul că sunt anormale, iar pe Rikki o deranjează. Ea nu are niciun fel de putere, dar... descoperă puterea de fierbere a apei. Miriam (cea mai populară fată din liceu), organizează o petrecere la piscină, în cinstea lui Byron (surfer-ul cel arătos), iar Cleo dorește să meargă de asemenea, în ciuda faptului că devine sirenă dacă se udă. Văzând că îi este frică de apă, la petrecere Zane o aruncă pe Cleo în piscină. Este văzută ca sirenă de Lewis, iar acesta află despre sirene și puterile acestora. Emma renunță la întrecerile de înot, pasiunea ei.

PENTRU A VEDEA ACEST EPISOD, CLICK AICI!!! 



EPISODUL  3
CATCH  OF  THE  DAY (CAPTURA  ZILEI)


  Byron îi spune lui Cleo că țestoasele sunt în pericol, fiind prinse în năvoadele pescarilor. Aceasta investighează problema, descoperind că unul dintre braconieri, este un angajat al tatălui ei. Între timp, Emma și Rikki află că pot să-și țină respirația sub apă mult timp. Cleo este prinsă într-un năvod și își pierde frica de apă. De asemenea, începe să îi placă înotatul stil-pește. Totul se termină cu bine, iar pescarii inorecți sunt prinși și judecați.

PENTRU A VEDEA ACEST EPISOD, CLICK AICI!!!


 
EPISODUL 4
PARTY GIRLS  (PETRECEREA  FETELOR)

Emma organizează o petrecere în pijama, la care o invită și pe Rikki. Tot ea descoperă, pe fundul Bazinului cu Lună de pe Insula Mako, un medalion vechi, dar foarte deosebit. Cleo se angajează la Parcul Marin. Miss Chatham își face prima apariție misterioasă, la Parcul Marin, Se pare că știe despre sirene, spunandu-i lui Cleo să se ferească de apă. În timpul petrecerii, Miriam (invitata nedorită) incearcă să fure medalionul, dar este prinsă de Rikki. Emma îi dă medalionul lui Cleo. Rikki își face noi prietene.

PENTRU A VEDEA ACEST EPISOD, CLCIK AICI!!! 



EPISODUL 5
SOMETHING   FISHY  (CEVA  DE  PESCUIT)

Kim îi găsește jurnalul lui Cleo, în care citește despre sirene! Îi spune și lui Elliot. El nu crede, dar își dă seama că Emma i-a înghețat apa de la duș, și o crede. Aceștia încearcă să le demascheze. Fetele, dar și Lewis, îi fac să creadă că Miriam este sirenă. Dar aceștia nu se lasă! Ajung să creadă că până chiar și Lewis este un... triton. Totuși aceasta ar fi fost doar o teoremă dacă nu aveau și dovezile; Kim varsă apă pe Cleo, iar aceasta fuge la baie. Înainte să închidă ușa, Kim îi vede coada, apoi intră peste Cleo în cameră, când tocmai curăța acvariul. Observă că nu mai erau peștii, iar Cleo îi spune că sunt în găleată, dar nu o crede. Până la urmă fetele reușesc să-i convingă că totul nu a fost decât o neînțelegere.

PENTRU A VEDEA ACEST EPISOD, CLICK AICI!!! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu