luni, 5 martie 2012

Personajele :X:X:X


Aici,veți găsi informații despre toate personajele din H2o Just Add Water :D
Dacă sunteți curioși, citiți TOT ;) 
  

Claire Holt=Emma Gilber
     ♥   
 Claire Holt, născută pe 11 Iunie 1988, în Brisbane, Australia, este o actriță australiană. Are un frate pe nume Robby Holt și un cățeluș de rasă. Ea are 1,68.
Emma (Emm-pentru prieteni) este fata deșteaptă care se consideră lidera grupului. Are un frate pe nume Elliot; are 16 ani, are părul blond, ochii albaștrii. Culorile ei preferate sunt albastru și bleu. 
Emma este o fire atletică și ambițioasă care își duce întotdeauna planurile la îndeplinire. Pusă în diferite situații, ea acționează cu foarte mare înțelepciune și se dovedește a fi o persoană de încredere. Emma își dă seama că este diferită în momentul în care se duce să înoate și se transformă în sirenă. Puterea ei specială îi dă posibilitatea de a răci și de a îngheța apa, și mai târziu, de a stârnii viscolul. Deși are uneori tendința de a-i domina pe cei din jur, în cele din urmă, afecțiunea pentru prietenele ei este mai puternică decât propriile ambiții.
FAMILIE:
  • Elliot Gilbert (frate)
  • Lisa Gilbert (mamă)
  • Neil Gilbert (tată)
  • Tora Gilbert (mătușă)
  • Doamna Gilbert (bunica)


 Phoebe Tonkin=Cleo Sertori






Phoebe Jane Elizabeth Tonkin,născută pe 12 Iulie 1989, în Sydney, Autralia, este o actriță și model din Autralia. Cleo este o fată destul de timidă, dar este mereu cu zâmbetul pe buze. Are o soră-Kim; părul ei este șaten, ochii verzi-căprui. Are 16 ani. Deși îi este frică de anumite lucruri cum ar fi apa, prietenele sale îi sunt alături mereu. După noaptea cu lună plină, ea constată cu uimire, în timp ce face baie, că i-a crescut o coadă imensă. Ea află că poate da apei orice formă și, mai târziu, poate controla vântul și poate determina apariția furtunii. 
FAMILIE:
  • Don Sertori (tată)
  • Beverly (Bev) Sertory (mamă)
  • Kimberly (Kim) Sertory (soră)
  • Angela Sertori (verișoară)
  • Samantha Sertory (mamă vitregă)






Cariba Heine=Rikki Chadwick




Cariba Heine, născută pe 1 Octombrie, 1988, în Africa de Sud, este o actriță autraliancă. Are 1 m 66 și 54 kg.
Rachelle Samantha Chadwick (Rikki), are 16 ani; părul blond, ochii albaștrii. Culorile ei preferate sunt roșu și negru.
Rikki este cea mai îndrăzneață fată din grup, mereu dornică să descopere lucruri noi. A descoperit că este sirenă, în momentul în care a fost udată de o stropitoare în timp ce se plimba în parc. Puterea ei constă în fierbea apei și ulterior descoperă că poate creea foc. Datorită personalitații ei, Rikki intră mereu îm bucluc, dar are mereu prezența de spirit și inteligența necesară, precum și două prietene bune.
FAMILIE:
  • Terry Chadwick (tată)
  • Doamna Chadwick (mamă)


 




Indiana Evans=Bella Hartley

 
Indiana Rose Evans, născută pe 27 Iulie, 1990, în Sydney, Autralia, este o cântăreață Autraliană. Bella este o cântăreață, și a devenit sirenă de la vârsta de 9 ani, într-o peșteră din Irlanda. Are 18 ani, părul blond și ochii albaștrii.  Apare abia în sezonul 3, când le întâlnește pe Rikki și Cleo,se îndrăgostește de Will, băiatul nou și îi spune adevărul despre ea. Îi spune că este singura sirenă, Will aflând de Rikki și Cleo mai târziu, într-un accident fiind salvat de Rikki. Îi spune să stea departe de ea, când își dă seama că o place doar pentru faptul că e o sirenă. Dar până la urmă Will a ajuns să o iubească cu adevărat pe Bella.


  
Angus McLaren=Lewis McCartney

Angus McLaren, născut pe 3 Noiembrie,1988, în Wonthaggi, Victoria, Autralia, este un actor autralian. Lewis este cel mai bun prieten al fetelor.El este primul care află adevarata identitate a fetelor. Datorită acestei prietenii, și cu ajutorul lui Lewis, fetele reușesc sa-și păstreze secretul. Este iubitul lui Cleo. În sezonul 2 o întâlnește pe Charlotte, dar renunță la ea când află că vrea să le distrugă pe fete. În sezonul 3, Lewis primește o bursă in America, și este nevoit sa plece, dar în ultimul episod se întoarce.

FAMILIE:
  • Domnul și Doamna McCartney (părinți)
  • Handrix McCartney (frate)


    
Burgess Abernethy=Zane Bennett


Zane este un bătai bogat și răsfățat.Are 19 ani, părul șaten-piersic, și ochii căprui. El le creează fetelor multe probleme printre care, el vrea să descopere cine sau ce creatură misterioasă a mării l-a salvat. El află secretul fetelor la sfârșitul seriei întâi, apoi devenind iubitul lui Rikki. În sezonul 3 se desparte de ea, și vrea să dezvăluie secretele Insulei Mako, dar până la urmă nu o face. ;)




Luke Mitchell=Will Benjamen

Luke Mitchell, născut pe 17 Aprilie, 1985, este un actor și un model autralian.   
Will este un scufundător profesionist.Are părul blond, ochii albaștrii și are 20 ani. Într-o seară de Lună Plină, el dezlănțuie o forță de necontrolat apa, acest lucru dă peste cap puterile fetelor. El este iubitul lui Bella. El descoperă că Bella este sirenă, în timp ce înota după ea. Acum el încearcă să afle adevărul despre Insula Mako. Este aproape omorât de Zane la un concurs, aproape înecându-se, dar este salvat de Rikki, îndragostindu-se de ea.Dar până la urmă rămâne cu Bella :X




Brittany Byrnes=Charlotte Wastford
   ♥ 
 Brittany Byrnes, născută pe 31 Iulie, 1987, este o actriță din Australia. Charlotte are 17 ani, părul roșcat și ochii căprui. Îi place arta și muzica. Ea se îndrăgostește de Lewis și devine iubita sa. Charlotte este nepoata lui Gracie, prietena domnișoarei Chatham. Apoi vede o fotografie cu Gracie ca o sirenă și sare în apa magică, transformându-se în sirenă. Acum, întinzând palmele, poate avea toate puterile fetelor. La sfârșit, vrea să le distrugă pe Cleo Emma și Rikki, aruncându-le în apa magică, dar se înșeală. Încercând să le arunce pe fete în apă, nu a fost atentă, și ele au aruncat-o pe ea în apă, pierzându-și puterile.
FAMILIE:
  • Annet Wastford (mamă)
  • Gracie Wastford (bunică)
  • Max Hamilton (posibil bunic) 
Cristopher Phore=Byron Jade
Byron are părul blond și ochii albaștrii. A fost iubitul lui Emma în timpul sezonului 1. Când era sub infulența lunii, Emma încerca să-l seducă pe Byron. Aproape că l-a lăsat să le descopere secretul.

Craig Horner=Ash Dove
  ♥  
Craig Horner, născut pe 24 Ianuarie 1983, în Queensland, Australia. Ash are părul șaten și ochii căprui. El este iubitul lui Emma în sezonul 2. Ei s-au întâlnit la orele de călărie când Emma îl supraveghea pe Elliot. Acolo s-au îndrăgostit. Ash are un cal preferat, și anume Rebel. În ultimele episoade, devine suspicios în legătură cu lucruri ciudate care li se întâmplă fetelor. La sfârșit, Emma îi spune totul :X:X


Annabelle Stephenson=Miriam Kent
  ♥ 
Miriam este fosta prietenă a lui Zane și dușmanca fetelor. Este materialistă, face multe lucruri pentru a le demoraliza; într-un episod ea este înghețată de Emma, din greșeală. Are părul blond închis și ochii verzi. Are 17 ani.


Alice Hunter=Tiffany
  Tiffany este cea mai bună prietenă a lui Miriam. Are părul șaten închis și ochii căprui-negrii.


FAMILIA GILBERT
TRENT SULIVAN=ELLIOT GILBERT
  Elliot este fratele lui Emma. Are 11 ani, părul blond și ochii albaștrii. Cei doi erau foarte apropiați. Își spuneau totul înainte ca Emma să devină sirenă. Când Rikki l-a salvat de la înec, Elliot s-a îndrăgostit de ea. :X

NEIL ȘI LISA GILBERT

Neil și Lisa sunt părinții Emmei și ai lui Elliot. Lisa are părul blond și ochii căprui, iar Neil are ochii albaștrii. 


BUNICA GILBERT
Este bunica Emmei și a lui Elliot.

TORRA GILBERT
Torra Gilbert este mătușa Emmei și a lui Elliot, sora lui Neil. Aceasta apare doar în episodul "Vraja Lunii", din primul sezon, pentru ziua fratelui său. Ea poartă o fustă verde în carouri, pe care Emma o numește "patură de picnic". :))


FAMILIA SERTORI
CLEO MASEY=KIM SERTORI  

Kimberly (Kim) Sertori este sora mai mică a lui Cleo. Are părul blond și ochii albaștrii. Nu se înțelege deloc cu Cleo și o supără mereu. Ea a găsit jurnalul lui Cleo, în care scria și cel mai mic detaliu despre secretul sirenelor. Atunci Cleo, Rikki și Emma au făcut un plan să-i convingă pe ea și pe Elliot că Miriam e o sirenă. Kim și Cleo se ceartă pe diferite teme. Ea și cu sora mai mare, au fost foarte afectate când părinții lor s-au despărțit.




ALAN DAVID LEE=DON SERTORI
Donald (Don) Sertori este tatăl lui Cleo și al lui Kim. Le oferă fiicelor sale toată dragostea. Dar când vine vorba de băieți, este foarte strict. :))

DEBBORAH COULLS=BEV SERTORI
Beverly (Bev) Sertory este mama lui Cleo și a lui Kim. În al doilea sezon, se desparte de Don. 


PENNI GRAY=SAMANTHA SERTORI
Samantha (Sam) Sertori este mama vitregă a lui Kim și Cleo, în sezonul 3.



  
ANGELA SERTORI
Angela Sertori este verișoara lui Cleo și a lui Kim. Este foarte răsfățată și egoistă, și vrea să le facă pe Kim și pe Cleo să se urască. 


FAMILIA CHADWICK
 ANDY MCPHEE=TERRY CHADWICK
Terry Chadwick este tatăl lui Rikki.Intră în conflict cu Zane, deoarece crede că acesta i-a furat emblema de la motocicletă. De aceea îi interzice lui Rikki să se mai întâlnească cu el. Dar Zane repară motocicleta acestuia, câștigându-i astfel încrederea și devenind prieteni.


FAMILIA BENNET
LIAM PIERCE=HARRISON BENNET
Harrison Bennet este tatăl lui Zane. În primul sezon se poartă urât cu el, și nu acceptă să iasă cu Rikki. În penultimul episod, i se alătură lui Doctor Denman, pentru a le captura pe fete, dar când își dă seama că nu are rost să-și piardă copilul în favorul unei cercetări, cei doi se împacă. 





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu